Cro Cop: Masturbiram li? To je ipak malo preosobno pitanje

CRO COP je danas po prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri sudjelovao u razgovoru uživo sa svojim obožavateljima. Na stranicama gdje među ostalim već neko vrijeme piše internet blog, Filipović je strpljivo odgovarao na više desetaka pitanja koje je najprije "pročešljao" moderator. Teme su bile najrazličitije, od onih usko vezanih uz njegovu karijeru pa sve do izrazito osobnih pitanja koja su iznenadila i samog borca.

>Cro Cop prisiljen na operaciju u Švicarsku

"Mirko, masturbiraš li, i suzdržavaš li se prije borbe?, jedno je od osobnih pitanja na što je Filipović spremno odgovorio da je to ipak malo preosobna stvar da bi se o njemu javno raspravljao.

Charlize Theron najljepša žena

No, Mirko je ipak otkrio da bi razmislio o skidanju za neki od muških časopisa ukoliko bi ponuda bila odgovarajuća, ali i da bi pristao ući reality show Farmu ako bi se u njemu pojavila američka glumica Charlize Theron, koju smatra najljepšom ženom šoubiznisa.

Priznao je da ima tremu svaki put prije nego što uđe ring i da razmišlja kako sačuvati živu glavu. U Ligi prvaka htio bi vidjeti vinkovačku Cibaliju, a nesretnu smrt mladog zadarskog nogometaša Hrvoja Ćustića okarakterizirao je kao pravu tragediju.

U politiku nit pod razno

Filipović kaže da vozi isključivo njemačke aute ( trenutačno BMW X5 i Mercedes S-klasu), ali i da nije religiozan i da više nema nikakve veze s politikom koja mu je očito prisjela.

Što se tiče tema vezanih uz njegovu karijeru, obožavatelje je ponajviše zanimala njegova trenutačna forma i planira li se se vraćati u Ameriku gdje je iza sebe ostavio neke nerjiešene račune.

Fedor na Staru godinu?

"Trenutačno sam u odličnoj formi i želim to pokazati. Nikada u svojoj cijeloj karijeri nisam bio ovako motiviran. Sigurno da ću se boriti ponovno u Americi i jako se tome veselim.", odgovorio je Cro Cop i otkrio svoje planove do kraja sezone:

"Najprije ću odraditi dvije dogovorene borbe, a zatim možda okršaj protiv Fedora na Staru godinu."

Upravo je Fedor Mirkova najveća želja, dok je drugi na spisku Brazilac Minotaur, a treći Francuz Cheick Kongo koji ga je nedavno preko medija optužio za upotrebu nedopuštenih sredstava.

Cro Cop je na kraju otkrio i malo dugoročniji plan nakon završetka profesionalne karijere.

"Nadam se da ću uskoro u Zagrebu otvoriti svoju borilačku akademiju", kaže hrvatski borac.

M.P.
Foto: Index

Pročitajte više