Cro Cop nevjerojatnom fotografijom pokazao da je u vrhunskoj formi

Foto: EPA

ODAVNO je poznato da Mirko Filipović ima vrlo rastezljivo tijelo. Jedna od prvih antologijskih fotografija u njegovoj karijeri, snimljena prije dvadesetak godina, prikazuje Cro Copa "rastegnutog u špagu" između dva kamena stupa u rimskom stilu.

Međutim, u svom posljednjem postu na Instagramu, objavljenom nedugo nakon što je izašla informacija da će u veljači debitirati u Bellatoru protiv Royja Nelsona, tvrdi da se nije mogao dobro istezati punih šest mjeseci.

> Napokon prilika za revanš koji se toliko čekao! Cro Cop u veljači ulazi u ring

Razlog tome jest ozljeda, a potom i operacija zbog koje je morao otkazati nastup protiv Nelsona u Londonu. Podsjetimo, Filipoviću su na jednom od posljednjih treninga uoči puta u englesku prijestolnicu bili puknuli ligamenti koljena zbog čega je morao na operaciju.

No ubrzo je uslijedio čudesan povratak Cro Copa koji je u međuvremenu obavio povratnički meč u japanskom RIZIN-u svladavši prekidom u prvoj rundi Roquea Martineza.

“Nema boljeg osjećaja nego kada je čovjek zdrav i u formi. Šest punih mjeseci se nisam mogao istezati radi ozljede i operacije. Ali tijelo pamti više od 30 godina svakodnevnih treninga i vrlo brzo se vraća u formu”, stoji u Cro Copovoj poruci na Instagramu uz fotografiju na kojoj izvodi “špagu” pokazujući da je u vrhunskoj formi.

“Ako ste uporni i disciplinirani, posvetite pažnju vašem tijelu i odvojite barem pola sata dnevno za trening i zdrav život. Vratit će vam se višestruko”, dodaje Mirko svoj odličan savjet.

Mirka ćemo ponovno u akciji gledati 16. veljače, kada bude debitirao u Bellatoru protiv Royja Nelsona.

Pročitajte više