Cro Cop za samo mjesec dana protiv opasnog Franka Mira!?

Foto: Screenshot

CRO COPA ćemo gledati ranije nego što smo očekivali. Tako barem piše ugledni magazin Fightersonly koji otkriva kako je upravo Cro Cop borac koji će zamijeniti ozlijeđenog Minotaura na UFC-u 119 već 25. rujna.

Antonio Rodrigo Noguiera imao je zakazan meč s bivšim UFC-ovim prvakom Frankom Mirom, a čini se da će njegovo mjesto uzeti hrvatski gladijator.

Fightersonly je bio prvi koji je objavio informaciju o Nogueirinoj ozljedi koja, prema svemu, zahtijeva operaciju. Index je prije nešto više od tjedan dana od izvora bliskog Filipoviću saznao da Cro Cop pregovara o novom ugovoru s UFC-om, no očekivalo se da bi hrvatski borac trebao nastupiti najranije u studenom na eventu u njemačkom Oberhausenu.

Ukoliko se informacija pokaže istinitom, Filipovića čeka izuzetno teška borba protiv majstora brazilskog jiu-jitsua i jednog od najboljih parteraša teške divizije. U svojoj karijeri Mir ima 13 pobjeda i pet poraza, a u posljednjoj je borbi u ožujku teškim nokautom stradao od Shanea Carwina. Ovo je Miru trebao biti drugi okršaj protiv Minotaura; u prvom je slavio tehničkim nokautom.

Pročitajte više