Crouch: Modrić je bio zvijezda, a Ćorluka neopjevani junak Tottenhama

Foto: EPA

PETER CROUCH bio je engleski reprezentativac od 2005. do 2010. godine, odnosno u razdoblju svoje karijere u kojem je prelazio iz Southamptona u Liverpool, a onda igrao i za Portsmouth i Tottenham. Tih dana u Tottenhamu bio je okružen i hrvatskim nogometašima.

Bili su ondje Luka Modrić, Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka, u jednom kraćem trenutku i Stipe Pletikosa. Nabrajajući igrače Tottenhama iz tog doba, Crouch je istaknuo da je klub imao sjajnu momčad, spomenuo nekolicinu njih, a onda podvukao o kojem igraču je imao visoko mišljenje, a on nije imao status zvijezde.

Ćorluka je u Tottenhamu igrao od 2008. do 2012. godine

Gareth Bale, Rafael Van der Vaart, Aaron Lennon i Modrić bili su istaknuta lica kluba, a igrači kao što su Benoit Assou-Ekotto ili Michael Dawson podcijenjeni u tom timu. Isto je rekao za Vedrana Ćorluku.

"Bilo je puno neopjevanih junaka, igrača koji su bili bolji nego što su to ljudi mislili. Vedran Ćorluka bio je jedan od njih", rekao je Crouch.

Ćorluka je u Tottenham stigao 2008., nakon igara u Dinamu, zaprešićkom Interu i Manchester Cityju. Nakon igara za londonski klub, za koji je skupio 108 nastupa, nosio je još dres Bayera, a onda moskovskog Lokomotiva u koji je stigao 2012. i u čijem se dresu 2021. umirovio.

Pročitajte više