Čupić na prvom mjestu Indexovog izbora za najpopularnijeg sportaša

IVAN ĆUPIĆ bio je jedan od trojice hrvatskih rukometaša koji su ušli u najbolju petorku Svjetskog prvenstva odigranog u Hrvatskoj početkom godine. Okitio se s dva srebra; na domaćem SP-u te na EP-u u Norveškoj, postavši stožerni član Červarove ekipe, kao prvi izbor na desnom krilu. Nazabijao se golova i u slovenskoj ligi, gdje predvodi momčad Gorenja.

No, Ćupića u karijeri stalno prate nesreće. Prošlog ljeta na pripremama reprezentacije nezgodno je pao, zalačio ogradu i ostao bez dijela prsta. Propao je najveći san u karijeri svakog sportaša - odlazak na Olimpijske igre. Nedavno se teško ozlijedio u ligaškoj utakmici: stradali su ligametni u koljenu i Ćupić je hitno operiran. Pauzirat će pola godine, ali neće propustiti predstojeće EP u Austriji.

Borbenost i silan kvalitet sjajnog rukometaša prepoznali su i korisnici Indexa, koji su ga svojim glasovima u gurnuli na prvo mjesto. Na njemu je smijenio nogometnu koloniju, koju predvode Mario Mandžukić i Luka Modrić. S treće pozicije spustio se Jakov fak, naš biatlonac, dok je četvrti Eduardo da Silva.

Glasajte za najpopularnijeg sportaša i šaljite nam svoje prijedloge.

Pročitajte više