Cvitanović prozvao Upravu Hajduka nakon poraza na Poljudu

Foto: Pixsell

HAJDUK je na Poljudu pobijedio Istru s 4:1, a svoj komentar utakmice dao je i trener Istre Igor Cvitanović u kojoj je njegova momčad napravila 32 prekršaja.

"Apsolutno zaslužena pobjeda Hajduka. Mi smo prvo poluvrijeme djelovali kompaktno, a u drugom poluvremenu smo se raspali. Igrali smo bez osam standardnih igrača. Mislim da smo odigrali kvalitetnih 45 minuta. Cilj nam je ostanak u ligi kroz play-off", poručio je trener Istre pa rekao što misli o prepucavanju koje je bilo prisutno za vrijeme utakmice: 

"To neću komentirati. To ćemo trener Hajduka i ja riješiti. Neshvatljivo mi je da mi netko iz Uprave s tribine dobacuje kao da sam ja kriv što je Ivančić ozlijedio Bradarića. Dok sam ja trener, startovi neće biti opcija, to je bilo u žaru borbe. Hajduk je zasluženo na kraju pobijedio."

>>> HAJDUK - ISTRA 4:1 Splićani preokretom protiv osigurali plasman u Europu

>>> Hajdukov Brazilac: Želimo u skupine Europa lige. Bjelanović progovorio o Posavcu

>>> Trener Hajduka se zakačio sa Cvitanovićem: "Riješit ćemo to"

Podsjetimo, Cvitanović je prije utakmice najavio da će se svi igrači pokušati očistiti od kartona.

"Ja sam rekao što svi rade i svi misle", poručio je nakon utakmice pa dodao kako postoji mogućnost za njegovu smjenu:

"Uvijek je smjena opcija. Nemam se razloga bojati Šibenika kad znam da smo kvalitetniji. Utakmica će sigurno biti dobra i kvalitetna i mi ćemo proći dalje. Sad, hoću li ja voditi momčad protiv Šibenika, to je manje bitno. Mi smo već u procesu analize Šibenika i Varaždina. Sad smo fokusirani na Šibenik i pripremit ćemo se maksimalno za njih. Moram još kazati da sam bio frustriran događajima od prije pa sam ranije izjavio to za kartone. Tuča i takvi opasni prekršaji ne smiju biti opcija."

Bio je iskren po pitanju mogućih sankcija zbog kartona. 

"Uvijek se bojim kazni kad se dotaknem sudaca. Generalno postoje pravila. Ako je pravilo da me se kazni zbog izjava, trebam biti kažnjen", zaključio je Cvitanović 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više