Dagestanac Soldića udario u međunožje, suci prekinuli meč. Nema pobjednika

Foto: Instagram

ROBERTO SOLDIĆ je svoj debi u ONE Championshipu propustio okruniti pobjedom protiv Murada Ramazanova (11-0), neporaženog Dagestanca poznatog po tome što često trenira zajedno s Khabibom Nurmagomedovim i Islamom Makhachevim. U tome ga je zaustavio sam Ramazanov, ali ne pobjedom, već ilegalnim udarcem kojim je izazvao prekid borbe.

Borba je krenula dobro, Soldić je u stojci bacio nekoliko kvalitetnih udaraca, onda je Ramazanom krenuo na rušenje koje mu je i uspjelo pa se borba nakratko preselila u parter. Kad se Soldić izborio za poziciju da se ustane iz partera, Ramazanov ga je slučajnim udarcem pogodio u međunožje. Soldić je pao, pokušao se oporaviti, ali suci su ipak odlučili prekinuti meč jer nije mogao nastaviti. Borba je tako završena bez pobjednika.

Podsjetimo, Soldić se prije gotovo godinu dana oprostio od KSW-a kao prvak u velteru i u srednjoj kategoriji, a u profesionalnoj karijeri ima 20 pobjeda (18 prekidom) i tri poraza. Ramazanov još nije poražen u 11 profesionalnih borbi, ali posljednje dvije dobio je odlukom sudaca. Njemu je ovo bila već četvrta borba u organizaciji ONE.

Pročitajte više