Damir Dokić: Iva Majoli je alkoholičarka

NAKON što je Iva Majoli najavila kako bi Jelena Dokić mogla zaigrati za hrvatsku tenisku reprezentaciju, Damir Dokić, Jelenin otac, kazao je kako je to nemoguće, te da je Iva Majoli alkoholičarka.

"Jasno je svima zašto ta mala Majoli radi to što radi. Ona je alkoholičarka. To su pisale njihove novine, to nisam ja izmislio. Vjerojatno je potrošila zarađeni novac i sada se pokušava "uvaliti" i biti trener, izbornik kako to oni kažu. Potrebna joj je reklama.” - kazao je Dokić za Glas javnosti dodajući kako svi, koji znaju propise, znaju da Jelena ne može zaigrati za Hrvatsku jer ima dva državljanstva, australsko i državljanstvo SCG, a da bi dobila hrvatsko trebala bi se odreći jednoga.

Damir Dokić tvrdi kako Jelena tako nešto ne bi nikada učinila, a osim toga morala bi pauzirati dvije godine prije nego zaigra za hrvatsku reprezentaciju.

"Ja sam im kost u grlu i zato ne biraju sredstva kako bi mi se osvetili, naudili. Ali ne mogu mi ništa. Ja sam iznad njih. Moja jedina briga je kako Jelenu vratiti na prave staze, vratiti je obitelji. Mnogi novinari su umiješali svoje prste u taj prljav posao da odvoje Jelenu od mene. Zasad su uspjeli, ali neka pogledaju što su njoj učinili. Jesu li sada sretni? Tjerali su je da se osamostalili, da bude svoja. A ja takve podsjećam: Dok smo bili zajedno bila je četvrta na svijetu, sad je 204.” - komentirao je Dokić, koji ne smatra novinare jedinim krivcima.

Naime, rekao je i kako se ne bi čudio da Teniski savez SCG pozove Ivu Majoli da posjeti Srbiju, jer i njih smatra krivcima za situaciju u kojoj se našla njegova kćer. 

Dokić je zaključio kako su i navodno vjenčanje s Bikićem, te sada poziv Ive Mjaoli u hrvatsku reprezeentaciju, "gadosti na koje je tisak spreman da bi mu se osvetio".

"Znaju dobro oni tko je Damir i da nemam "dlake na jeziku". I vama bih svašta rekao, ali vi nećete to objaviti. I za Tadića i Vuka i...” - kazao je Dokić, koji se, inače, otvoreno deklarira kao četnik.

Pročitajte više