Dokić: Ne želim male ustaše za unuke, ustaše su genetski škart

OTAC tenisačice Jelene Dokić ne vjeruje informacijama da se njegova kćer udala za Tina Bikića na tajnom vjenčanju, te tvrdi kako su hrvatski mediji ustaše koji su u stanju smisliti "mnogo perfidnih stvari".

"S Jelenom se nisam čuo, i dok mi to osobno ne potvrdi, za mene je ona još uvijek Dokić. Hrvatski mediji imaju jedan cilj: u potpunosti uništiti moju kćerku. Nadam se da nije toliko posrnula da se udaje za tamo nekog ustašu" - kazao je Dokić za srpski Kurir dodajući kako Jelena zna da su Dokići kao obitelj oduvijek imali problema s Hrvatima.

"Jelena ima dosta povjerenja u majku i s njom je u redovnom kontaktu, tako da vjerujem da bi njoj rekla nešto više. Ne vjerujem da bi mi mogla prirediti toliko razočaranje. Pa zar ja, koji sebe smatram najvećim Srbinom među živima i mrtvima, da za unučiće dobijem male ustaše?" - energično je komentirao Dokić dodajući kako su "ustaše genetski škart koji svemu što je pravoslavno žele samo najgore".

"To znamo ja i narod koji je tamo živio. Zato poručujem Jeleni da te hohštaplere ne interesira ona kao tenisačica, niti kao zgodna devojka, već njih zanima jedino novac koji leži na njenom računu. Kad su Hrvati voljeli Srpkinje? Nikad! Iscijedit će je do posljednje pare i protjerati, kao što je bio slučaj sa 300.000 srpskih mučenika čiju su imovinu oteli." - zaključio je Dokić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara