LIGE PETICE

"Danas je Bruno Fernandes ono što je Ibrahimović bio kod Mourinha"

Foto: EPA-EFE

BRUNO FERNANDES oduševio je u kratkom razdoblju otkako je postao igrač Manchester Uniteda.

United nije izgubio u osam utakmica u kojima je Fernandes startao, a posljednja pobjeda stigla je jučer u derbiju protiv Manchester Cityja (1:0).

Uz to, Fernandes je pokupio dodatne simpatije navijača Uniteda. Pep Guardiola je bio nezadovoljan načinom na koji je igrala njegova momčad i stalno je nervozno gestikulirao, a Portugalcu je u jednom trenutku prekipjelo pa nije želio vratiti loptu.

Tada je došlo do verbalnog sukoba, a Fernandes je sve što misli sasuo Pepu u lice i prstom mu pokazao da zašuti.

Fernandes je tako uz sjajne igre pokazao nepokolebljiv stav kakav Unitedu godinama nedostaje, a to je nakon utakmice potvrdio i Darren Fletcher, bivši veznjak kluba koji je Fernandesa usporedio sa Zlatanom Ibrahimovićem.

"Mourinho je u Unitedu bio uspješan, ali nije imao dovoljno igrača koji su se mogli nositi s njegovim karakterom. Ibrahimović je jedini to mogao, ali kada je on otišao, više nije nikoga bilo i to je bio problem. Zlatan se mogao nositi s Mourinhom i njegovim kritikama i to bi primio u lice, ali nije dao da to utječe na njega i ekipu. Nakon Zlatana nedostajalo je igrača koji bi se mogli nositi s Mourinhom i njegovim karakterom. Danas je Bruno Fernandes takav i to me veseli", rekao je Fletcher u emisiji beIN Sportsa.

Pročitajte više