Danas na SP-u: Angola traži novu senzaciju, Španjolci na teškom ispitu

Foto: EPA-EFE

Sve o Svjetskom prvenstvu pratite na Indexovoj temi klikom ovdje.

DANAS se u Njemačkoj i Danskoj igraju susreti 2. kola Svjetskog rukometnog prvenstva u skupinama B i D.

Skupina B

Makedonija - Bahrein 14:00

Hrvatska - Japan 16:30

Španjolska - Island 19:00

Rezultati by SofaScore

Makedonci predvođeni neuništivim Kirom Lazarovim veliki su favoriti protiv Bahreina za koji bi svaki poraz s manje od deset golova razlike bio poput pobjede. Makedonija je u 1. kolu imala lakši trening protiv Japanaca i ova utakmica poslužit će joj kao završno zagrijavanje za ključne utakmice do kraja natjecanja u ovoj skupini.

>>> HRVATSKA - JAPAN OD 16:30 Ovaj put im ne možemo uzeti OI, ali bit će kao trening

Iako je veliki favorit, Španjolska će imati neugodan test protiv Islanda koji je u utakmici s Hrvatskom pokazao koliko može biti opasan. Španjolska je u 1. kolu pobijedila Bahrein 33:23, a Islanđane bi novi poraz bacio u ozbiljne probleme u igri za prolazak u drugi krug.

Skupina D

Katar - Egipat 15:30

Mađarska - Angola 18:00

Švedska - Argentina 20:30

Rezultati by SofaScore

U najzabavnijoj skupini do sad prvog dana su senzacije napravile Angola i Argentina. Afrikanci su s dva gola u posljednjih 25 sekundi pobijedili favorizirani Katar, a Argentina je otela bod Mađarima.

Angola novu senzaciju traži protiv Mađarske koja je favorit baš kao što je bio Katar. Iako o tome nitko ne razmišlja, Angola bi se eventualnom pobjedom ozbiljno uključila u borbu za drugi krug. Argentinci će protiv Švedske teško ponoviti igru iz susreta protiv Mađara, dok Katar iskupljenje za kiks u 1. kolu traži protiv neugodnih Egipćana.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više