RIJEKA U EUROPI

Danci opet ignorirali trenera Rijeke, on im poručio: Evo, opet me čudno gledaju

Foto: Pixsell

"OVI LJUDI me gledaju čudno pa neću ovdje vikati od sreće", ušao je trener Rijeke, 37-godišnji Simon Rožman, sinoć na press konferenciju u Danskoj.

>>> VIDEO Mišković napravio lom u svlačionici 

Danski novinari opet nisu imali nijedno pitanje za trenera Rijeke, nakon potopa koji je sinoć doživio Kopenhagen. Rijeka je napravila najveće iznenađenje u playoffu pobjedom protiv ekipe koja se 14. put u nizu plasirala u skupine europskih natjecanja u zadnjih 15 godina. 

Uoči utakmice nitko od danskih novinara nije se pojavio na presici Rijeke. Rožman je službeno otkazao obraćanje medijima. Ponovio je to i nakon utakmice, uz ogroman osmijeh na licu. Nije bilo pitanja, nije bilo službene presice, ali s novinarima iz Hrvatske razgovarao je i neumorno slavio i na putu do aerodroma. 

"Ne mogu vam opisati ovu sreću. Uvijek sam želio biti s europskim velikanima. Vjerovao sam da ih možemo iznenaditi, u najavama nismo otkrili sve. Franko je bio načet, ali znali smo koliko nam znači u pogledu skoka", objašnjavao je Rožman. 

"Jako smo sretni, napravili smo čudo u koje smo vjerovali. Cijeli klub i igrači, svi smo vjerovali u ovo. Pripremili smo pravu strategiju, sve je krenulo kako smo željeli. Sada živimo svoje snove. Bio sam u deliriju nakon utakmice, mi smo mlada momčad, ja sam mlad trener, a dobiti u Kopenhagenu je velika stvar za naš klub, za naš grad i za cijelu Hrvatsku. Ovo je san", dodao je Slovenac. 

Pročitajte više