UFC

Delija: Angažirao sam odvjetnike, tužit ću PFL

Foto: Instagram Ante Delija

ANTE Delija ipak neće debitirati u UFC-u narednog vikenda. Vijest je to koja je danas iznenadila borilački svijet, a problem je u ugovoru koji Delija ima s PFL-om. 

Preko svojih predstavnika Delija je napisao objavu u kojoj potanko objašnjava o čemu se točno radi i koje će korake poduzeti.

"Dragi prijatelji i fanovi. Nažalost, 17. listopada neću debitirati u UFC-u. Moj ugovor s PFL-om je formalno istekao 19. veljače 2020. godine. Tamo je postojala opcija po kojoj bi ga oni mogli produžiti na još dvije sezone. No, budući da ove godine sezona nije održana, ja nisam primio nikakav honorar ili kompenzaciju za to. Prema tome, ta opcija za mene nije vrijedila. Nažalost, PFL je ranije ovog tjedna poslao pismo UFC-u, uz obavijest kako sam ja i dalje njihov borac. To nikako nije u skladu s pravnim činjenicama", napisao je Delija o kontroverznom ugovoru.

Najavio je kako će tražiti rješenje situacije i sudskim putem :"Moji menadžeri i pravni predstavnici su ukazali na nevaljanost tog ugovora. Ipak, PFL je ignorirao sve pravne dokaze i činjenice te su stavili prepreke ispred mene i time mi oduzeli priliku u subotu se boriti u UFC-u. Moj tim je već angažirao odvjetnika te planiramo napraviti iduće pravne korake. Zahvalan sam na prilici koji mi je UFC dao i nadam se da će se sve riješiti što je prije moguće te da ću se uskoro biti u stanju boriti".

 

Pročitajte više