DINAMO ZAUSTAVLJEN U DERBIJU KOLA Moro spasio Modre protiv Osijeka (1:1)

Foto: Pixsell

DINAMO nije uspio vezati treću uzatopnu pobjedu u prvenstvu. Zagrepčani su odigrali 1:1 kod Osijeka u trećem kolu Prve HNL, pa sada imaju isti broj bodova kao Hajduk, te dva manje od vodeće Rijeke.

Iako su Osječani odmarali čak devetoricu igrača koji su pobijedili slavni PSV u Eindhovenu, Dinamo nije uspio pobijediti, pa je zasad samo Rijeka maksimalna na startu prvenstva. 
 
U 18. minuti Osječani su poveli pogotkom Alena Grgića kojem je asistirao Aljoša Vojnović s desne strane, a Dinamo je izjednačio u 39. minuti zahvaljujući preciznom udarcu Nikole Mora s 20 metara. 
 
U nastavku je Dinamo vršio pritisak i pokušao stići do drugog gola, dok je Osijek čekao svoju priliku iz kontranapada. Međutim, Livaković na jednoj i Malenica na drugoj strani uspjeli su obraniti sve udarce protivnika, a vratar domaćina je u 93. minuti sjajno reagirao nakon udarca glavom Fernandesa i time sačuvao bod ekipi Zorana Zekića.
 
Također, Osijek nije uspio prekinuti crni niz protiv Zagrepčana u Gradskom vrtu, gdje je posljednji put slavio 30. ožujka 2014. godine.

 

 

Pročitajte više