Deschamps nakon poraza: Ne znam zašto je poništen gol za izjednačenje

Foto: EPA-EFE

AKTUALNI svjetski prvaci Francuzi izgubili su od Tunižana s 1:0 u posljednjem susretu grupne faze Svjetskog prvenstva. Znali su da će usprkos porazu grupnu fazu završiti kao prvoplasirana ekipa, pa je Didier Deschamps na teren poslao kombinirani sastav. 

Pogodak vrijedan pobjede nad Francuzima zabio je tridesetjednogodišnji napadač Montpelliera Wahbi Khazri u 58. minuti, a Antoine Griezmann zabio je gol kojeg je VAR poništio duboko u sudačkoj nadoknadi, s čime francuski strateg nije bio nimalo zadovoljan.

Evo što je nakon utakmice rekao Didier Deschamps: "Ne znam zašto je poništen gol za izjednačenje, sve je trajalo predugo. Mislim da nismo zaslužili poraz jer imali smo puno bolji završetak utakmice. Očito smo imali poteškoća, i zbog izbora koje sam napravio, ali ne možemo postići sve ciljeve u isto vrijeme.

Imali smo dvije utakmice visokog intenziteta u četiri dana i zato sam pružio mogućnost gotovo svim igračima  da budu na terenu. Sada ćemo se oporaviti od ovog poraza jer kreće sasvim drugo natjecanje".

 

Pročitajte više