VIDEO Dinamo zamalo šokiran u 86. minuti. Igrači se hvatali za glavu

Screenshot: MAXSport

DINAMO je na gostovanju pobijedio Varaždin 1:0 u 32. kolu SuperSport HNL-a. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Gabriel Vidović u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio. Domaći sastav najbliže izjednačenju bio je u završnici susreta.

Marko Dabro prošao je pokraj Dinamova stopera Kevin-Theophilea Catherina, koji se okliznuo i pao, pa se ubacio u prazan prostor, kamo mu je upućena lopta. Zaobišao je golmana Ivana Nevistića i iz teškog kuta pogodio vanjski dio nebranjenog gola. Nakon Dabrina promašaja, svi igrači Varaždina vidljivi u kadru uhvatili su se za glavu. Dabro je u zimskom prijelaznom roku stigao u Varaždin i dosad je zabio tri gola u 11 nastupa.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Momčad trenera Sergeja Jakirovića tako je ipak došla do nova tri boda kojima je zasjela na vrh SHNL-a sa 72 boda, jednim više od Rijeke, koja će svoju utakmicu 32. kola protiv Lokomotive odigrati u nedjelju u 19:30 na stadionu u Kranjčevićevoj.

Pročitajte više