Dinamo će odbiti Celticovu ponudu za Cesara

IAKO je škotski prvoligaš Celtic ponudio milijun funti za otkup transfera Dinamovog stopera Boštjana Cesara, iz Dinama priopćuju kako će takvu ponudu odbiti. Uprava maksimirskog kluba zapravo ne želi prodati niti jednog igrača, a o eventualnim prodajama razmišlja se samo zbog namirivanja financija na klupski račun.

Član Uprave Dinama zadužen za odnose s javnošću Siniša Jagodić, u kraćem razgovoru za Index.hr je rekao kako ne zna je li u Maksimirsku 128 došla službena ponuda iz Celtica, međutim kaže kako jedva čeka da dođe 1. rujan kada prestaje prijelazni rok za transfer igrača.

"Dinamu trebaju svi igrači, i ako želimo nešto napraviti onda nemamo koga prodavati. Nažalost, u takvoj smo situaciji da zbog nesretne besparice moramo razmišljati i o prodaji pojedinih igrača. Ipak, trebali bismo zadržati sve igrače jer nam trebaju za prvenstvo." - rekao je Jagodić.

Jagodić kaže kako je za Cesara bilo konkretnih razgovora s više zainteresiranih klubova, međutim, i Cesar i bilo koji drugi igrač otići će iz Dinama samo uz jako dobru ponudu koja će klubu donijeti čisti profit.

Sportske novosti pišu da je i francuski Marseille zainteresiran za Cesara, a njegova bi se ponuda mogla kretati preko 2 milijuna eura. Jagodić ovu informaciju nije mogao potvrditi, međutim, ponovio je da prodaje zapravo nema.

Dinamu naime trebaju novci, ali i dobri igrači. Budući da klub trenutno nema "i ovce i novce", ostaje mu čuvati igrače koji jamče bolji plasman nego što je to bio slučaj prošle sezone.

Klub također još nema novog glavnog sponzora koji bi preuzeo glavninu financijskih obveza koje je donedavno pokrivao Siemens.

Pročitajte više