Dinamo se lani sprdao s Hajdukom za 1. travnja, a ove godine je na meniju Futsal Dinamo

Screenshot (GNK Dinamo)

DINAMOV "odjel za prvotravanjske fore" i ove godine na meniju ima neistomišljenike Zdravka Mamića. Lani se sprdao s Hajdukom, a ove godine na red je došao Futsal Dinamo.

"Krešimir Antolić, Dinamov direktor sigurnosti, prešao u Futsal Dinamo", naslov je prvotravanjske fore GNK Dinama.

Sprdaju se s nedavnim sigurnosnim propustom organizatora na utakmici Futsal Dinama i Nacionala, koja ih je, ne sumnjamo, dobro nasmijala iako je riječ o tragičnom događaju.

Lani je prvotravanjska šala išla na račun rivala Hajduka

"Modri" su objavili kako su odlučili kupiti Hajdukovog veznjaka Tinu Svena Sušića prema želji navijača, koji igranjem igrice na Dinamovoj stranici i zabijanjem golova kao Sušić mogu povisiti iznos kojeg će Dinamo platiti Splićanima za reprezentativca BiH.

"S obzirom na to da Tino Sven ne zabija mnogo golova, odlučili smo po prvi put u svijetu sporta prepustiti navijačima da definiraju visinu Dinamove ponude za Hajdukovog prvotimca zabijanjem golova u Android i online igrici", napisali su Dinamovi "vic-maheri".

Jer samo jedna prvotravanjska šala nije dovoljna

Na Dinamovoj stranici nisu se zaustavili na jednoj prvotravanjskoj fori već su dodali još jednu.

"12 modrih dobilo i - odbilo poziv za U-19 reprezentaciju," napisali su kao šalu na primjedbe dijela javnosti na broj Dinamovih igrača u U-19 reprezentaciji.

"Jedina namjera bila je malo nasmijati naše navijače i čitatelje, a nikako nikoga uvrijediti. Sigurni smo da će svatko to upravo tako i shvatiti", rekli su u Dinamu prošle godine po objavi prvotravanjske šale na svojoj službenoj stranici.

Ove godine vjerojatno bi rekli isto...

 

Pročitajte više