UŽIVO Velika hrvatska zastava kruži po ulicama Bordeauxa

Foto: Hina

HRVATSKA večeras od 21 sat u Bordeauxu igra utakmicu posljednjeg trećeg kola skupine D Europskog prvenstva protiv aktualnog vladara Španjolske. Hrvatski navijači osvojili su jugozapadni grad Francuske.

> Idete u Bordeaux? Već ste tamo? Ili ćete kod kuće u društvu prijatelja gledati utakmicu? Fotografije i snimke kako se pripremate za okršaj sa Španjolskom možete poslati na desk@index.hr ili u inbox Index Sporta na Facebooku

 

20:30 Hrvatski i španjolski navijači zajedno putuju prema stadionu.

18:30 I dalje traje hrvatska fešta u centru Bordeauxa. Neki se penju po satovima, a neki su već krenuli prema stadionu.

17:40 Velika hrvatska zastava pokrila je ulice grada u kojem će Hrvatska igrati treću utakmicu na turniru.

17:26 Jedna manja skupina hrvatskih navijača zapalila je nekoliko baklji na ulicama Bordeauxa. I dok oni pale baklje, evo slike hrvatskog navijača koji se dobro pripremio za večerašnji susret.

17:25 Veselo je u Bordeauxu.

16:57 Pratite uživo atmosferu iz Bordeauxa.

16:50 Dobri su Španjolci, ali hrvatski navijači su još bolji! 

15:00 Hrvatski i španjolski navijači zajedno, uz pjesmu, čekaju večerašnju utakmicu u Bordeauxu.

14:30 Na šetalištu Svete Katarina more je Španjolaca, koji često pjevaju "Luka, Luka Modrić", jer strahuju da će veznjak igrati večeras.

14:10 U Bordeauxu je trenutačno više Španjolaca nego Hrvata. Navijači europskog prvaka pjevaju pjevaju, plešu,ali se i hrvatski polako zagrijavaju.

13:40 Hrvati i Španjolci zajedno navijaju

13:00 Oko sedam-osam tisuća hrvatskih navijača trenutačno se nalazi u Bordeauxu, gdje će Hrvatska večeras od 21 sat igrati protiv Španjolske.

12:30 Na uglu Svete Kate i ulice Port Dijoux veliki broj hrvatskih navijača, koji u dresovima polako zauzimaju Bordeaux. Tu su navijači iz Solina, Splita, ali i Hrvati koji žive u New Yorku.

12:00 Od ranih jutarnjih sati navijači Hrvatske okupljaju se u Bordeauxu, gdje se druže sa Španjolcima, ali i s Ircima, koji su još uvijek na zapadu Francuske iako je njihova momčad prije tri dana igrala protiv Belgije.

Zabava je u Bordeauxu već počela dan prije velikog dvoboja sa Španjolcima, a nastavljena je danas.
 
 

Još sinoć navijači Hrvatske su krenuli osvajati Bordeaux.

Pročitajte više