Direktor o Jakićevom divljanju: Razgovarat ćemo o tome

Foto: Profimedia

HRVATSKI nogometaš Kristijan Jakić (26) nije pomogao svom Eintrachtu iz Frankfurta u porazu (1:2) protiv PAOK-a u domaćoj utakmici skupine G Konferencijske lige. Jakić je u svom tek šestom nastupu u sezoni ušao u 54. minuti, no u sudačkoj nadoknadi drugog dijela dobio je dva žuta kartona. 

Sportski direktor frankfurtskog kluba Timmo Hardung komentirao je Jakićev crveni karton. "Jakić je dobio dva žuta kartona. Sigurno neće moći igrati u idućoj utakmici. Emocije su porasle. Razgovarat ćemo ponovno interno o tome, no nije to neka velika tema", izjavio je Hardung za njemačke medije.

Jakić poludio nakon crvenog kartona

Hrvatski veznjak poludio je nakon što je isključen. Unio se u glavnom sucu Damianu Sylwestrzaku u lice, a suigrači su ga jedva potjerali u svlačionicu jer je trošio vrijeme dok je njegova momčad gubila. Na snimci, koju možete pogledati ovdje, vidi se kako je ljutit bio i kada je napustio teren.

Jakić je 2021. godine stigao na posudbu u Eintracht iz Dinama, a potom ga je njemački klub otkupio za tri i pol milijuna eura.  Obično igra na poziciji zadnjeg veznog, no znao je igrati i u obrani te na bočnoj poziciji.

Prošle sezone upisao je 36 nastupa, jedan pogodak i dvije asistencije, dok u ovoj ima svega šest nastupa, zbog čega se govori o njegovom odlasku iz Eintrachta. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2026., a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na sedam milijuna eura. Ima pet nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

Pročitajte više