Serie A

Dječak kojeg je rasplakao Džekin dres dobio je Romin poziv. Oduševit će vas

Foto: Screenshot

Na božićno jutro viralna je postala snimka dječaka Davida koji se od sreće rasplakao kada je od roditelja na dar dobio Romin dres Edina Džeke.

Mališan je oduševljeno vikao "Džeko, Džeko" dok je odmotavao poklon, a sreća je postala još veća kada je idolov dres odjenuo.

Oglasio se dječakov otac Daniele

Snimku je na svojim društvenim mrežama objavila i Roma, koja će dječaku na jednoj od sljedećih domaćih utakmica omogućiti da upozna klupskog kapetana. Uz to, vjerojatno će na poklon dobiti još pokoji Džekin dres.

Dječakov otac Daniele Lavaginini je otkrio pozadinu priče nakon što je video izazvao reakciju nogometnog svijeta.

"David je pisao Djedu Mrazu i napisao da je Džekin dres jedino što želi", kazao je Davidov otac.

Roditelji nisu očekivali da će se dječak rasplakati

"Govorio je mami i meni da će biti zadovoljan bilo kojim poklonom, ali da je Džekin dres ono što on zaista i najviše želi. Stoga smo, među mnogim darovima, ostavili za kraj i dres Džeke i jedva smo čekali da vidimo njegovu reakciju. Nismo baš očekivali da će ona biti takva kakva je bila", zaključio je otac.

Nije ni čudo da je Džeko postao mališanov idol u pet godina koliko igra za Romu. Sa svojih 113 pogodaka je postao treći najbolji strijelac u povijesti kluba te je zasluženo dobio kapetansku vrpcu rimskog velikana.

Pročitajte više