DOBRO DOŠAO NATRAG, MARKO! Juventus pozdravio Hrvata koji se vratio nakon 273 dana

Foto: Twitter

POTRGANI prednji križni ligamenti jedna su od najtežih ozljeda koje nogometaš može doživjeti. Oporavak od ozbiljne povrede i nužne operacije te rehabilitacija i postupno uvođenje u puni trenažni proces traže puno vremena i golemo strpljenje igrača i kluba.

Posebno ako je taj poslodavac teško ranjenog igrača platio 23 milijuna eura, a igrač koji je ozlijeđen ima samo 22 godine i željan je dokazivanja u jednom od najvećih svjetskih klubova.
 
Marko Pjaca po prvi put nakon 273 dana, točnije od 28. ožujka i ozljede na prijateljskoj utakmici Estonija - Hrvatska (3:0), nalazi se u zapisniku Juventusove seniorske momčadi. Na gostovanju kod Bologne u 17. kolu Serie A je među rezervama za utakmicu koja se igra od 15 sati.
Povratak u prvi sastav izborio je odličnim igrama za mladu momčad. U četiri utakmice za "primaveru" postigao je dva gola i još tri namjestio. 
 
Juventus, oduševljen povratkom mladog hrvatskog ofenzivca, poželio mu je službenu dobrodošlicu, a u najavi utakmice na klupskom Twitteru u prvom planu fotografije iz svlačionice je njegov dres.

Pročitajte više