Donjeck motiviraniji od Cibone: Ukrajinci će slaviti u Draženovom domu

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Cibona je doživjela potop protiv Cedevite, do poluvremena su se još i držali, a onda je slijedio potop, minus 26 na kraju utakmice. Roster krivo posložen, stranci su promašaj, u ekipi nema kemije, ne djeluju kao ekipa već skup kao individualaca koji si nabija statistiku. Dovedeni stranci su limitirani igrači koji su jeftini, ali su u biti jako skupi jer ne prave razliku, a Cibona nema novca da s njima može raskinuti ugovor usred sezone. Kad dodamo da ih vodi neiskusni trener, teško je očekivati pomak na bolje u budućnosti. Poslije utakmice s Cedevitom kapetan Rozić je uputio kritiku suigračima rekavši da su neki predobro plaćeni za ono što pružaju na terenu i kako se odnose prema poslu. Obranu ne igraju, opet su primili preko 90 poena, a u napadu se sve svodi na individualne akcije. U Eurocupu imaju omjer 0-3, realno su bez ikakve šanse za prolazak dalje jer su sva tri poraza bila s dvocifrenom razlikom.

Donetsk je solidna ekipa koja nakon tri kola ima omjer 2-1 i jako velike šanse za prolazak skupine. U prvoj utakmici razbili su Cibonu 17 razlike, a jedan od najzaslužnijih za pobjedu je bio njihov ponajbolji igrač Ramel Curry s 23 poena. Uništili su Cibonu s pick igrom i napadačkim skokom. Za vikend su ostvarili pobjedu u ukrajinskom prvenstvu na gostovanju protiv Kryvbasbasketa.

BetPlace.net preporučuje:

Iako u Ciboni najavljuju mobilizaciju za ovu utakmicu, sumnjamo da će imati puno bolji pristup nego što je bio protiv Cedevite. Donetsk bi trebao biti puno motiviraniji u ovoj utakmici jer s ovom pobjedom bi bili jako blizu prolaska u drugi krug. Tečaj koji se nudi na Donetsk je solidan, ovo je susret dviju podjednakih ekipa, a s obzirom na veći motiv gostiju dajemo im prednost u ovom susretu.

>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više