Transferi

Doznajemo: Dogovara se velika razmjena Hajduka i Osijeka

Foto: Dubravka Petrić/Pixsell

U OVOM prijelaznom roku moglo bi doći do razmjene igrača između Hajduka i Osijeka.

Velika želja Hajduka je Osijekov veznjak Josip Vuković, a trener Osječana Nenad Bjelica želi dovesti Darka Nejašmića s Poljuda. Doznajemo da klubovi već rade na realizaciji ove razmjene.

Hajduk bi dobio svog bivšeg igrača koji je u Osijek stigao iz portugalskog Maritima. Prošle sezone je odigrao 20 utakmica, ali nije bio standardan u prvoj momčadi pa ni on ne bi imao ništa protiv odlaska na Poljud. Za Hajduk je u sezoni 2014./15. odigrao 23 utakmice prije nego što je otišao u Istru. Kasnije je preko Splita i Viteza prešao u ukrajinski Olimpik i zatim nakon pola godine kao slobodan igrač u Maritimo.

 

Nejašmić je otpisan u Hajduku

Nejašmić je velika želja Osijeka, a još ranije su s Poljuda potvrdili da je on stavljen na transfernu listu te da će ovog ljeta klub i igrač pokušati pronaći novu destinaciju za 22-godišnjeg veznjaka. Nejašmić, koji je u Hajduku pet godina, prošle sezone je skupio 19 nastupa, ali je uglavnom priliku dobivao s klupe. Tijekom Europskog prvenstva U-21 požalio se da nema adekvatnu minutažu u klubu, a kasnije je prebačen u drugu momčad.

Nejašmićeva vrijednost prema Transfermarktu je procijenjena na pola milijuna eura, a sedam godina stariji Vuković vrijedi 150 tisuća eura više.

***

Primajte na mail pregled najčitanijih vijesti dana, na kraju svakog dana. Pretplatite se na Index Newsletter.

Pročitajte više