Drugi dan pregovora: Mourinho će u Unitedu zarađivati 13 milijuna eura godišnje

Foto: Guliver Images/Getty Images

JOSE MOURINHO danas bi trebao postati novi trener Manchester Uniteda. Njegov agent Jorge Mendes sastao se rano ujutro s predstavnicima Uniteda, a svijet bi u popodnevnim satima trebao dobiti službenu potvrdu ovog braka.

Bivši trener Real Madrida i Chelsea mogao bi također imati godišnju plaću u visini od oko 13 milijuna eura, dodaje Sky.

Za ili protiv?

Tijekom jučerašnjeg dana javile su se brojne legende i prijatelji kluba. Bivši vratar Uniteda Peter Schmeichel vjeruje da bi Mourinho mogao spasiti klub, a Carlo Ancelotti tvrdi kako je Unitedu potreban netko poput Portugalca.

Međutim, Eric Cantona ne dijeli njihov entuzijazam.

"Obožavam Mourinha, ali njegov stil jednostavno nije za United", tvrdi Francuz.

Giggs preuzima juniore?

Navijači Uniteda također su podijeljeni po pitanju Mourinha. Dio njih se pita što će biti s legendom kluba, Ryanom Giggsom, koji je u Unitedu već 29 godina. Prvi asistent bivšem treneru Louisu van Gaalu, tvrde Englezi, ne želi surađivati s Mourinhom i mogao bi napustiti klub, ali uprava vjeruje kako bi ga mogla nagovoriti da ostane u Unitedu i da preuzme U21 momčad.


Ibra prvo pojačanje, a uskoro stiže još velikih imena

Mourinho je veliko trenersko ime i poslužit će kao mamac za dovođenje velikih imena na Old Trafford. Prvi velikan koji treba potpisati za United je Zlatan Ibrahimović, kojeg očekuje vojska obožavatelja, ali i fina zarada.

Također, spominju se imena Karima Benzeme, John Stonesa, Nemanje Matića...
 

Pročitajte više