Dva Modrićeva gola u kombinaciji za najgol Spursa

DO 4. LIPNJA traje akcija odabira najljepšeg pogotka koji su ove sezone postigli nogometaši Tottenhama. U konkurenciji su i dva Luke Modrića. Prvi, među deset ukupno ponuđenih, jest onaj postignut 28. veljače Evertonu.

U 28. minuti je akciju, na utakmici 28. premijerligaškog kola, na desnoj strani započeo Vedran Ćorluka, petom je vratio loptu Niki Kranjčaru, ovaj ju je gurnuo Luki Modriću koji je ušao metar-dva u kazneni prostor i prebacio vratara gostiju Tima Howarda. Lopta je okrznula gredu i ušla u mrežu. Modriću je to bio drugi pogodak sezone u Premierligi, a Kranjčaru peta asistencija.

Drugi pogodak hrvatskog reprezentativca koji kandidira za Tottenhamov gol sezone datira od 9. svibnja i utakmice protiv Burnleyja. Na asistenciju Garetha Balea Modrić je prihvatio loptu na dvadesetak metara, ušao u kazneni prostor i lijevom nogom, s lijeve strane šesnaesterca, poslao loptu u gornji desni kut vratara Jensena.

"Izmamilo je to i pljesak suparničkih navijača", podsjeća službena web-stranica Spursa, koja je za najgol nominirala i dva pogotka Jermaina Defoea (Hullu, Manchester Unitedu). Po jednu nominaciju zaradili su Benoit Assou-Ekotto (Liverpoolu), Roman Pavljučenko (Fulhamu), Danny Rose (Arsenalu), Gareth Bale (Chelseaju), Tom Huddlestone (Boltonu) i Peter Crouch (Manchester Cityju).

Pročitajte više