TRANSFERI

El Chiringuito: Juventus i PSG žele odvesti legendu s Bernabeua

Foto: EPA

SERGIO RAMOS je, uz Luku Modrića i Lucasa Vasqueza, jedan od igrača Real Madrida kojima na kraju sezone istječe ugovor. S obzirom na njegovu dob od 34 godine, Real još nije pokrenuo pregovore o nastavku suradnje, iako se očekuje da oni budu samo formalnost.

Ipak, unatoč velikoj vjerojatnosti da će Ramos ostati u Realu, ako novi ugovor ne potpiše do siječnja, moći će primati ponude od drugih klubova, a jedan od zainteresiranih je Juventus.

Televizijska postaja El Chiringuito javlja da Juventus već ima spremnu ponudu za 34-godišnjeg braniča i da će mu je poslati čim bude smio. Navodno je neformalni kontakt već uspostavljen, a Juventus Ramosa namjerava privući prilikom da se opet ujedini s Cristianom Ronaldom.

Iako bi došao bez odštete, Ramos ne bi bio jeftina prinova za Juventus, s obzirom na njegovu godišnju plaću u Realu od 11,7 milijuna eura.

Juventus, međutim, nije jedini europski velikan koji bi želio odvesti obrambenu ikonu s Bernabeua, jer slične planove s njom ima i PSG, javlja El Chiringuito.

Ramos je 174 puta nastupio za španjolsku reprezentaciju i s njom osvojio jedno svjetsko i dva europska prvenstva, a s Realom je četiri puta uzeo Ligu prvaka, pet puta La Ligu i dvaput Kup kralja.

Pročitajte više