LIGA NACIJA

Engleska zvijezda objavila sliku iz videoigre dok su suigrači zabijali Njemačkoj

Foto: EPA

ENGLESKA i Njemačka odigrale su fantastičnu utakmicu u posljednjem kolu grupne faze elitnog ranga Lige nacija. U prvom dijelu nije bilo golova, no onda su za Njemačku u 52. i 67. zabili Ilkay Gundogan i Kai Havertz. Englezi su preokrenuli s tri gola u 11 minuta.

Prvi engleski gol iz igre u Ligi nacija zabio je Luke Shaw u 72. minuti. Tri minute kasnije pogodio je Mason Mount, a za vodstvo je u 83. strijelac bio Harry Kane. Međutim, Engleska nije došla do prve pobjede jer je Havertz drugim golom u 87. postavio konačni rezultat.

United ga platio 85 milijuna eura

Jedan od najskupljih engleskih igrača Jadon Sancho za vrijeme utakmice igrao je novo izdanje Fifa, barem prema njegovoj objavi na Instagramu, gdje je na storyju objavio screenshot početnog sučelja videoigre. Podsjetimo, 22-godišnji krilni igrač prošle je godine došao u Manchester United iz Borussije Dortmund za 85 milijuna eura.

Engleski izbornik Gareth Southgate nije ga pozvao za rujanske utakmice Lige nacija, a posljednji put je u reprezentativnom sastavu bio u listopadu prošle godine, kada je utakmicu s Mađarskom (1:1) pratio s klupe. Inače, Sancho je za Englesku nastupio 23 puta i zabio tri gola.

Engleska je i prije utakmice s Njemačkom ispala iz najvišeg razreda Lige nacija. S tri boda nalazi se na posljednjem mjestu skupine koju je osvojila Italija, koja ima 11 bodova. Najveća senzacija je Mađarska s deset bodova na drugom mjestu, dok Njemačka ima sedam.

Pročitajte više