HNL

Erceg: Sljedeća operacija je za četiri tjedna

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Osijeka završili su sezonu u hrvatskom prvenstvu osvajanjem drugog mjesta ljestvice iza prvaka Dinama. Ambicije kluba su veće, potvrdio je Ante Erceg, koji se već neko vrijeme oporavlja od operacije desnog koljena, ali i priprema za novi zahvat.

''Prošla su točno dva tjedna otkako sam operiran i osjećam se jako dobro. U početku sam bio malo ošamućen, bili su neki bolovi, sada je već puno bolje, čim sam počeo raditi određene vježbe. Svakodnevno imam terapiju, a sljedeća operacija je za četiri tjedna, kada će na red doći prednji križni ligamenti. Naime, procjena je bila da je bolje pričekati jer je u koljenu ispočetka bilo puno krvi i vode. Jedva čekam i tu drugu operaciju'', izjavio je Erceg, koji je siguran da se nakon ozljede i operacija može vratiti nastupima u klubu za koji igra na posudbi iz Brondbyja.

''Vratit ću se na teren još jači i odlučniji. Dužan sam to i treneru Nenadu Bjelici i svima u klubu koji mi je puno pomogao i sretan sam što sam ostao ovdje. To je bila moja ogromna želja jer su svi stali uz mene u teškim trenucima. Stvarno mi je drago što ću i dalje biti igrač Osijeka i ponosan sam jer sam dio svega ovoga. Ostao sam dužnik i dat ću sve od sebe da uzvratim bijelo-plavima na najbolji mogući način'', dodao je.

''Lijepo mi je ovdje. Osjetio sam i onu pravu navijačku podršku i žao mi je što nisam imao priliku zaigrati pred osječkim navijačima, to mi ostaje velika želja i motiv. Eto, Brondby je pred gotovo punim stadionom osvojio titulu u Danskoj, nadam se da ću i ja s Osijekom doživjeti takvo slavlje'', nada se Erceg, koji sezonu opisuje kao uspješnu i zaključuje:

''Drago mi je zbog svih klupskih rekorda, zbog Ramona, Ivice i Pere i njihovog najboljeg učinka u HNL-u. Sve je to veliki uspjeh za klub koji zasigurno nije dosegnuo svoj limit, naprotiv! Ostajemo u punom zamahu i najbolje od nas tek slijedi. Siguran sam da ćemo dogodine biti još jači i da možemo napraviti i više nego sada. Bit će sigurno još rekorda, a svi priželjkujemo i titulu za koju ćemo se itekako boriti jer imamo najviše ciljeve.''

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više