Everton: Nismo niti pomišljali dovesti Kranjčara

KAKO SU se primicali posljednji trenuci prijelaznoga roka za nogometaše u Premier ligi tako se sve više osluškivalo gdje će Niko Kranjčar nastaviti karijeru. Pobjedu je pred zainteresiranima odnio Tottenham.

Tko su svi zainteresirani bili teško je sa sigurnošću potvrditi, premda su svjetski mediji najčešće isticali Everton u toj utrci, a navodno je i sam Kranjčar takvo što izjavio. Sada kada je hrvatski reprezentativni veznjak postao članom Spursa, oglasio se i Everton putem službenih web-stranica kluba, gdje se tvrdi da na Kranjčarov angažman nisu niti pomišljali.

"Pojedini su mediji sugerirali da je hrvatski veznjak odbio mogućnost dolaska na Goodison Park prije no što je potpisao za Tottenham Hotspur u 2.75 milijuna funti vrijednom transferu u utorak poslijepodne", piše na internetskoj stranici Evertona, putem koje su se oglasili i menadžer kluba David Moyes, te predsjednik Bill Kenwright:

"Niti u jednom trenutku nitko iz kluba nije kontaktirao Portsmouth i izrazio zanimanje za Niku Kranjčara. U Stevenu Pienaaru i Dinijaru Biljaletdinovu već imamo igrače koji igraju izvrsno na njegovoj poziciji", kazao je Moyes, a Kenwright dodao:

"Nisam mogao vjerovati očima kada sam pročitao što je Kranjčar navodno izjavio. Nismo pristupili niti Portsmouthu, niti igračevom menadžeru, možda je on govorio o - Evertonu iz Čilea."

Pročitajte više