Esport

Evo kako je Hrvatska prošla protiv Brazila na FIFA-i 18

Screenshot

WORLD Cup mod jučer je stigao u FIFA-u 18, a s njim su došle i brojne nove opcije. Kako izgleda novi mod, je li zaista dobar koliko ljudi pričaju i kako u njemu izgledaju hrvatski reprezentativci predstavili smo uživo iz Indexovog PlayStation Rooma odigravanjem utakmice između Hrvatske i Brazila.

>MOŽETE LI IH PREPOZNATI? Pogledajte što su u FIFA-i 18 napravili od hrvatskih reprezentativaca

Prava hrvatska reprezentacija u nedjelju će na Anfieldu igrati prijateljsku utakmicu protiv pravog Brazila što će biti prva provjera uoči SP-a. Nakon toga Dalićevu momčad 8. lipnja u Osijeku čeka susret sa Senegalom, a Hrvatska SP otvara 16. lipnja u Kalinjingradu protiv Nigerije.

S Brazilom smo odigrali dvije prijateljske utakmice. U prvoj su naši novinari izgubili od Brazila 3:1, a "ubio" nas je Miranda s dva gola iz prekida. U drugoj smo bili puno bolji i slavili smo golom Mandžukića na krasnu asistenciju Rakitića.

U skupini smo odigrali 1. kolo protiv Nigerije i 2. protiv Argentine. S afričkom reprezentacijom Hrvatska je odigrala 1:1, a u neizvjesnoj utakmici protiv Argentine izgubila 2:0 s dva Messijeva penala u samoj završnici.

>>> STIGAO JE NAJVEĆI SPORTSKI UPDATE! Evo kako možete preuzeti Fifa 18 WC

Pročitajte više