Evo oproštajne poruke Ivice Olića

Foto: Getty Images / Guliver image 

IVICA OLIĆ oprašta se od aktivnog nogometa. Potvrdio je to jučer za Bild, ali već danas je upozorio:

"Nikad ne reci nikad, već sam punu puta rekao da mi je zadnja... Ispada glupo, zato neću ništa definitivno reći. Možda ću nastaviti, možda neću. Nisam opterećen, jer sam sebi dokazao da još mogu igrati", rekao je Olić, koji će dio odmora provesti u rodnom Davoru te na hrvatskoj obali.

 Nogometu je posvetio 20 godina, osvojio je 13 trofeja i odradio pet velikih tunira u dresu reprezentacije Hrvatske. Od reprezentacije se oprostio pismom početkom 2016. godine, ali prije toga zahvalio se Anti Čačiću.

>>> IVICA OLIĆ - Antironaldo nogometa i posljednji razlog navijanja za Hrvatsku 



"Nisam tašt, ne želim da me nitko tjera... Vrijeme je za mlađe, meni je bila čast, ali sada odlazim", rekao je nakon 104 utakmice za Hrvatsku.

Želi postati trener 

Nije imao sreće u svojoj posljednjoj sezoni u TSV 1860 Munchenu, Sechzgeri su ispali u treću ligu, prvi put nakon 25 godina. Ivici Oliću takav je rastanak posebno teško pao. 

"Žao mi je što odlazim kada je klub ispao u treću ligu. Volim ovaj tradicionalni klub, ali u njemu postoje problemi već dulje vrijeme", rekao je Olić. 

Ovo je njegova poruka na kraju jednog i početku novog putovanja:

"Sretan sam, zabavljao sa sam se, imao sam puno uspjeha i mogu reći da sam davao sve na treningu i utakmicama. Mislim da odlazim čiste savjesti iz nogometa. Mislim da je vrijeme za to. Za mene je bio san igrati na visokoj razini ovako dugo. Sada ću se posvetiti dobivanju trenerske licencije"

 

Pročitajte više