EVO ŠTO KLADIONICE KAŽU Pogledajte kakve su šanse Joshue u MMA borbi protiv Miočića

Foto: Facebook

ODLUČI li se Anthony Joshua boriti sa Stipom Miočićem na njegovom teritoriju, kladioničari mu ne daju nikakve šanse.
 
Naime, kladioničarski portal Oddschecker u ponudu je stavio potencijalni MMA meč između neporažene boksačke zvijezde i UFC prvaka, a američki Hrvat apsolutni je favorit u toj, za sada, tek hipotetskoj borbi.
 
Na pobjedu Miočića koeficijent je mizernih 1.02, dok je na Britanaca čak 11.00.
 
Priča o borbi ovih dvaju boraca nije bez pokrića jer je Joshua u više navrata dao naslutiti da bi se volio okušati u slobodnoj borbi.  Prvak svijeta u teškoj kategoriji u ozbiljnim je pregovorima s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom oko potpisivanja multimilijunskog boksačkog ugovora za njegovu novonastalu Zuffa Boxing promociju.
 
Ipak, dođe li do te borbe, stručnjaci kažu da britanski boksač ne bi imao nikakve šanse protiv Stipe.
 
''Odluči li se Joshua na tu borbu, dođe li u za njega relativno nepoznati svijet MMA-a, kladioničari su odlučno isključili bilo kakvu šansu da bi mogao pobijediti. Slično kao što je McGregor došao u Mayweatherov svijet, kladioničari su odlučili stati na stranu predstavnika sporta, a ne debitanta.”
 
No Joshuin potencijalni MMA debi još uvijek je daleko od stvarnosti. Vlasnik IBO, WBA, IBF svjetskih titula 31. će ožujka u Cardiffu odraditi meč s WBO prvakom Josephom Parkerom.
 

Pročitajte više