Bomba u najavi: Dijete Barcelone na pragu Reala

Foto: Getty Images / Guliver Image

ANTONIO CONTE ostavio je Cesca Fabregasa na klupi u pobjedi Chelsea nad West Hamom (2:1) u posljednjoj utakmici prvog kola Premier lige. A kao razlog za takvu odluku engleski i španjolski mediji vide u tome jer je veznjak blizu odlaska sa Stamford Bridge i to u - Real Madrid.

Fabregas je dijete Barcelone i sigurno bi njegov dolazak na Santiago Bernabeu predstavljao težak udarac za katalonske navijače, ali ne i za njega samog. On je od 2003. do 2011. godine igrao za Arsenal, zatim se vratio u Barcu, ali je nakon tri godine stigao u Chelsea, što mu navijači Topnika nikada nisu oprostili.

"Tijekom proteklih godina pregovarao sam s Realom. No, nikada se nismo uspjeli dogovoriti", otkrio je nedavno Fabregas, koji bi ovog puta mogao postati igrač aktualnog europskog prvaka.

Za njega je zainteresiran i Juventus poslije odlaska Paula Pogbe u Manchester Uniteda, ali izgleda da je Real pobijedio u utrci te da će eksplodirati jedna od najvećih bombi prijelaznog roka. 

Tijekom dana trebale bi izaći nove informacije vezane za njegov transfer u Madrid. Fabregas ima ugovor s Chelseajem do 30. lipnja 2019. godine, a trenutačna cijena mu je 45 milijuna eura.

Pročitajte više