Fiorentini: Želimo Englesku na Poljudu, ali ne možemo ništa ako Bandić odlučuje o domaćinstvu

HRVATSKA nogometna reprezentacija posljednju je kvalifikacijsku utakmicu u Splitu igrala davne 1997. godine, pa će se oko domaćinstava za predstojeće kvalifikacije, one za Europsko prvenstvo 2008. godine, sigurno voditi velika borba.

Direktor Hajduka Fredi Fiorentini kazao je u razgovoru za Index kako će ponuditi da Split bude domaćin Englezima i Makedoncima. No, sve naravno ovisi o datumima kada će se utakmice igrati, što će se znati nakon 23. veljače kada će biti dogovoren raspored odigravanja utakmica.

"Mi možemo u svako doba organizirati utakmicu, ali ne mislimo biti pokusni kunići. Želimo organizirati jednu veliku i jednu manju utakmicu" - kazao je za Index Fiorentini dodajući kako neće pristati ako im HNS ponudi organizaciju utakmica Hrvatska - Andora i Hrvatska - Makedonija.

"Dvije manje utakmice sigurno nećemo prihvatiti" - kazao je Fiorentini.

Na pitanje kako komentira Bandićevu izjavu da će Zagreb sigurno ugostiti Engleze, Fiorentini je kazao kako "Bandić očito upravlja sa svim i svačim".

"Ako gospodin Bandić odlučuje o domaćinstvu utakmice, mi tu ne možemo ništa."- zaključio je Fiorentini.

Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić nije želio komentirati niti Bandićevu izjavu, niti je želio razgovarati o eventualnim domaćinstvima dok se ne odredi raspored odigravanja utakmica.

"Sve će se znati nakon 23. veljače" - kazao je za Index Srebrić.

A.H.

Pročitajte više