FOTO Dinamov novi trener odradio prvi trening

Foto: Hina, GNK Dinamo

DINAMOV novi trener Ivajlo Petev odradio je prvi trening sa svojom novom momčadi na Hitrec-Kacijanu nekoliko sati po svom službenom predstavljanju na stadionu. Na klupi Modrih debitirat će već u nedjelju protiv Hajduka (17:00).

Ivajlo Bogdanov Petev trenersku karijeru započeo je 2009. godine u klubu Ljubimec. Sve do sada ostvario je značajan uspjeh s Ludogorecom iz Razgrada. U tri godine ostvario je povijesne uspjehe s klubom kojeg je preuzeo u drugoj ligi, osvojio dva naslova prvaka države, te po jedan bugarski kup i superkup. Poslije uspješne epizode u Razgradu, trenirao je još momčadi Levskog iz Sofije i AEL Limassola te bio izbornik reprezentacije Bugarske.

"Dobar dan, poštovanje," bile su prve riječi novog trenera koji vrlo tečno govori hrvatski jezik. 

"Sretan sam svojim dolaskom u Dinamo. Dva puta se nismo uspjeli dogovoriti, ali smatram da je ovaj trenutak najbolji za moj dolazak. Dinamo je veliki klub i u glavi mi je samo jedno: moramo uspjeti, moramo stvoriti momčad i u to sam siguran. Moramo naporno raditi da jednog dana svi budemo zadovoljni, i ja kao trener, i igrači te klub. Naravno da to neće biti lako, ali cilj je da se Dinamo vrati tamo gdje je već dugi niz godina," izjavio je trener Petev koji nije krio zadovoljstvo dolaskom u Dinamo. 

"Neću konkretno o problemima, ali svi znamo da Dinamo ima problem. Jer da nema, ne bi bio ovdje. Trebamo puno raditi da prezentiram Dinamo kakvog želim i kakvu nogometnu viziju imam. Tada ću jednog dana biti sretan što sam implementirao svoju viziju. Garantiram da će Vam se svidjeti kako će Dinamo igrati. Naravno da neće biti lako, ali za svaki problem postoji rješenje".

Pročitajte više