Francuzi: Delegacija Reala u Parizu, Luka Jović dio paketa za Neymara

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAJIRITANTNIJA ovoljetna nogometna sapunica, ona oko transfera Neymara, i dalje traje. Mjesecima već slušamo i čitamo kako Brazilac očajnički želi napustiti Park prinčeva, stadion na koji je prije dvije godine došao sretan s titulom najskupljeg nogometaša u povijesti. Danas Neymar vapi za odlaskom i želio bi se vratiti u Barcelonu. Barcelona želi odmetnutog sina, ali nešto se u svemu pita i PSG. Parižani su do sada odbili sve ponude koje su im stigle iz Katalonije, a zatim se u igru oko Neymara uključio i Real.

Perezu Brazilac treba uglavnom radi imidža, poznato je da gazda Florentino voli imati zvjezdanu svlačionicu, a ni Zidane ne bi imao ništa protiv da mu Brazilac donese dodatnu kvalitetu u momčad. Španjolski mediji su prije dva dana pisali da je delegacija Reala otišla u Pariz ispitati kako dišu Parižani oko potencijalnog transfera Neymara.

Francuski mediji danas pišu kako je Real ponudio PSG-u Luku Jovića i Keylora Navasa plus 120 milijuna eura.

Navas ne želi ostati u Realu i biti rezerva Thibautu Courtoisu te je zatražio transfer, a u tome ga je podržalo čak 82 posto čitatelja Marce, lista bliskog Realu. Smatraju da sjajni Kostarikanac nije zaslužio biti rezerva, a PSG kronično treba vrhunskog golmana. Parižani su zagrizli za Navasa, a Real je interes Parižana iskoristio da pokuša dovesti Neymara. Jović se po dolasku u Madrid nije pokazao kao pojačanje dostojno Kraljevskog kluba i Real bi ga rado uključio u trampu.

Ipak, Neymar još uvijek preferira povratak u Barcu, a sigurno je da nas čeka zanimljiv finiš prijelaznog roka, posebice rasplet slučaja Neymar.

Pročitajte više