TURSKA LIGA

Galatasaray pobijedio u 99. minuti u susretu s 14 žutih i četiri crvena kartona

Foto: EPA-EFE

GALATASARAY je u 3. kolu turskog prvenstva u nevjerojatnoj utakmici u gostima pobijedio Kayserispor 3:2.

Branitelj naslova dominirao je cijelu utakmicu, ali je do tri boda došao tek u infarktnoj završnici u kojoj su pala tri gola, četiri žuta i dva crvena kartona.

Iako je Galatasaray bio veliki favorit, prvi su zabili domaćini, i to u 37. minuti preko Pedra Henriquea nakon katastrofalne pogreške gostujuće obrane. Galatasaray je izjednačio u 66. minuti golom Belhande iz penala nakon što je Abdennour igrao rukom.

Sudac je konzultirao VAR i onda je dosudio penal, a domaćem braniču pokazao je drugi žuti karton nakon što je prvi dobio samo osam minuta ranije. U vatrenoj atmosferi zaredali su se kartoni na objema stranama, da bi Pedro Henrique u 73. minuti dobio drugi žuti pa su domaćini u završnicu ušli s dvama igračima manje.

Galatasaray je brojčanu prednost iskoristio u 87. minuti kad se Babelov udarac odbio od jednog braniča domaćih u gol. No, dvije minute kasnije Emre Mor je uspio dobiti dva žuta kartona u 30-ak sekundi, a Kayserispor je izjednačio u prvoj od osam minuta sudačke nadoknade golom Buluta.

Nevjerojatno, ali isti taj igrač je potom dobio dva žuta kartona u jednoj minuti, da bi Galatasaray do pobjede došao u 99. minuti.

Na kraju su se igrale čak 104 minute, ali susret je završio gostujućom pobjedom 3:2. Sudac je pokazao 14 žutih i četiri crvena kartona.

Pročitajte više