Gallas: Još smo u igri!

KAPETAN Topnika William Gallas priznaje kako se Arsenal nalazi u vrlo teškoj situaciji nakon nedjeljnog poraza od Chelseaja 2:1, no istovremeno dodaje kako "prvenstvo još nije gotovo, i kako svi moraju vjerovati kako još mogu do naslova, unatoč teškoj situaciji u kojoj se nalaze".

Pobjedom od 2:1 Chelsea je pretekla Arsenal na tablici i sada je druga sa pet bodova zaostatka za Manchester Unitedom. Topnici su nedjeljnim porazom produžili svoj niz od pet utakmica bez pobjede, što je najgora serija kluba još od sezone 1998/1999.

"Svjesni smo da Manchester ima velikih šest bodova prednosti i da će se biti teško vratiti, ali moramo sve utakmice do kraja sezone odigrati maksimalno, pa što bude bude. Moramo biti spremni za sljedeću utakmicu i ne smijemo odustati od plana".

Sličnog razmišljanja je i Arsen Wenger, ali prije nekih priča o naslovu, mora ukazati na igru svoje zadnje linije, koja u zadnje vrijeme i nije ulijevala baš previše sigurnosti.

"Napravili smo dosta pogrešaka, fali nam koncentracije. Inače takve pogreške ne radimo. Možda smo i trebali pobjediti u nedjelju, jer smo do prvog Chelseajevog gola bili bolja momčad. Nakon njihovog pogotka jako smo pali i to nas je koštalo bodova", zaključio je Wenger.

F.V.
Foto: AFP

Pročitajte više