GazdaTemišvara: Na stadionu neće biti nereda!

GAZDA Temišvara Marian Iancu izjavio je da ne očekuje navijačke nerede tijekom dvoboja rumunjskog kluba i Dinama, barem ne na stadionu. Sigurnosti utakmice najviše prijete mogući okršaji Dinamovih te navijača Crvene Zvezde i Partizana.

"Ne očekujem da bi moglo doći do incidenata, barem ne na stadionu. Poduzeli smo neophodne mjere. Nadam se da nereda neće biti niti na temišvarskim ulicama", izjavio je Iancu uoči dvoboja drugog kola A skupine Europa lige.

Iancu je priznao da ga emotivno više troše utakmice rumunjskog prvenstva od onih u Europa ligi.

"Strast i emocije osjećam daleko više u ligaškim utakmicama. Radujem se i dvobojima u četvrtak, međutim vikendi su ti koji me emocionalno prazne", rekao je gazda Temišvara za Prosport.

Gazda Temišvara, poput Zdravka Mamića želi napraviti veliki europski klub. Ovaj rumunjski biznismen predsjednik je naftne kompanije Balkan Petroleum. I uz njega se veže dosta kontroverzi, trenutno je u Rumunjskoj pod istragom radi nezakonite prodaje rafinerije, a zbog toga je dva puta bio pritvaran. Upamćen je i po tome što je pljunuo novinara da bi se kasnije ispričao za svoj postupak.

Pročitajte više