TRANSFERI

Gazzetta: Juventus umjesto Ronalda dovodi povratnika, Srbina ili bivšeg Interova asa

Foto: Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire/Cal Sport Media via AP Images/Guliver

ODE LI Cristiano Ronaldo zaista u Manchester City, a iz dana u dan sve je izglednije da hoće, Juventus će morati dovesti novog napadača, a prijelazni rok istječe već u utorak.

Budući da City ne želi u zamjenu poslati Gabriela Jesusa, imena koja se spominju u potencijalnom "trejdu" su Bernardo Silva i Aymeric Laporte, ali ni portugalski veznjak ni francusko-španjolski branič neće zakrpati nastalu rupu u napadu.

La Gazzetta dello Sport objavila je tri imena koja su na Juventusovu radaru u slučaju Ronaldova odlaska. To su Mauro Icardi, Moise Kean i Luka Jović.

Kean bi bio povratnik jer je 2019. otišao u Everton za 30 milijuna eura, ali tamo nema budućnost. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u PSG-u, ali Parižani ga više ne trebaju.

Icardi je dugogodišnja Juventusova želja, još otkad je igrao za Sampdoriju i bio kapetan Intera. Trenutačno je ozlijeđen i neće igrati sigurno još mjesec dana, ali Juve je i dalje zagrijan za Argentinca koji dolaskom Lea Messija u PSG gubi na važnosti.
Jović se nije snašao u Real Madridu od dolaska iz Eintrachta i dostupan je za posudbu, ali je nedavno izjavio kako bi je najradije odradio u Interu.

Uz ova tri Gazzettina imena, talijanski Tuttosport piše da je među potencijalnim zamjenama za Ronalda i Anthony Martial iz Manchester Uniteda.

Pročitajte više