Gerrard: Bolt je inspiracija svakom sportašu, šteta što navija za Manchester United!

KAPETAN nogometaša Liverpoola Steven Gerrard, a stjecajem okolnosti i kapetan engleske reprezentacije, rado je saslušao komplimente koje mu je javno udijelio najbrži sprinter današnjice, Jamajčanin Usain Bolta.

Poznato je da je Bolt, svjetski rekorder na 100 i 200 metara, deklarirani navijač Manchester Uniteda. No, i kao takav, iznimno cijeni nogometno umijeće Stevena Gerrarda.

"Iako sam veliki fan Uniteda, uvijek rado na djelu gledam najveće nogometaše, bez obzira za koji klub igrali. Jedan od njih je Steven Gerrard. On je baš igračina, moćan nogometaš koji na terenu isijava energijom, a i zabija krasne golove. Uvijek sam želio dokopati se njegovog dresa, kako bih upotpunio kolekciju dresova koje već imam, recimo od Raula, Van Nistelrooya ili Kake", izjavio je Bolt.

Naravno, ove riječi godile su uhu novog kapetana Gordog albiona, koji je vrpcu u reprezentaciji prigrabio nakon što su bez nje ostali prvo John Terry zbog privatnog skandala, a potom i Rio Ferdinand zbog ozljede.

"Doista je laskajuće kada čujete da vaš dres želi takva svjetska sportska marka kao što je Usain Bolt. To je sportaš kojeg stvarno rado gledam na djelu. Uh, što bih dao za njegovu brzinu! On je pravi pobjednik, inspiracija za svakog sportaša, stvarno ga je zadovoljstvo gledati. Kakva šteta što navija za Manchester United!", zaključio je Gerrard.

Pročitajte više