Gillet ne da na Beniteza: Ostajemo zajedno u dobru i zlu!



GEORGE GILLET, jedan od dvojice američkih suvlasnika engeskog nogometnog giganta Liverpoola, ponudio je riječi potpore španjolskom menadžeru Rafaelu Benitezu nakon što su ''redsi'' izgubili četiri utakmice zaredom.

Posljednji, četvrti poraz u nizu, Liverpool je pretrpio u utorak na svom Anfieldu u 3. kolu Lige prvaka. Svladao ga je francuski Lyon s 2-1. Bio je to ukupno već šesti Benitezov poraz u ranoj fazi sezone. Pa ipak, Gillet ne vidi razlog za paniku.

"Mi smo s Rafom nedavno potpisali dugoročni ugovor", podsjeća Gillet, aludirajući na ugovor iz ožujka ove godine, koji Beniteza veže uz Liverpool do 2014. godine.

"Naša obitelj u Liverpoolu je iznimno zadovoljna s Benitezom, držimo da je on apsolutno pravi čovjek za posao koji obavlja. Naravno, serija poraza razočarat će svakoga tko drži do Liverpoola. Razočarala je navijače, pa i samog Beniteza. Vidio sam na televiziji intervju koji je dao nakon utakmice protiv Lyona i spoznao koliko je razočaran. Svi smo razočarani, ali ostajemo zajedno u ovome, u dobru i zlu", zaključio je Gillet.

Pročitajte više