Golovi će izostati na Friuliju: Forte Udinesea i Atletica su - obrane

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Udinese će u trećem kolu I skupine na svom Friuliju ugostiti Atletico Madrid u jednom od najatraktivnijih dvoboja dana. Momčad iz Udina igra odlično i ove sezone iako su prodali tri iznimno važna igrača tijekom ljeta. Trenutno su uz Juventus prvoplasirana momčad lige, a odlično guraju i u Europskoj ligi. Jedini je ovosezonski neuspjeh Guidolinove momčadi bilo ispadanje u kvalifikacijama za Ligu prvaka od Arsenala, no unatoč porazima crno-bijeli su i tada ostavili mnogo bolji dojam od Engleza. Tek nakon tih susreta krenula je strašna serija Udinesea. U sljedećih su devet utakmica ostvarili pet pobjeda i četiri remija, a primili su tek tri pogotka od čega dva u Europskoj ligi od Rennesa i Celtica. Handanović brani izvanredno, a cijela momčad igra kolektivno čvrstu obranu i onda preko brzih krilnih napadača i legende Di Natalea razvija brze kontranapade. Iako je trener Guidolin najavio najjaču postavu Udinesea u ovom dvoboju, te izjave treba uzeti s dozom rezerve budući da Talijani ne cijene previše nastup u Europskoj ligi i uglavnom koriste rezerviste u tim utakmicama. Uostalom, Udinese je to napravio i na glasgowskom gostovanju kod Celtica gdje su unatoč silnim promjenama u momčadi uzeli bod. U početnoj jedanaestorci gotovo sigurno neće biti kapetan i najbolji strijelac Di Natale, te ozlijeđeni bek Pasquale i ofenzivac Barreto. S druge strane, sigurno je da će zaigrati važni krilni napadači Armero i Pinzi. Kolumbijac je propustio nedjeljni ogled s Atalantom, dok će Talijan zbog crvenog kartona propustiti nadolazeći ogled s Novarom. Bez obzira na uvođenje nekih igrača koji nisu standardni članovi početne jedanaestorke u prvenstvu, radi se o iznimno dobrim igračima.

Atletico Madrid je ovog ljeta ostao bez Aguera, no stigao je drugi kapitalac Falcao tako da je momčad ponovno veoma moćna napadački. Manzanu su dobro došle utakmice kvalifikacija za Europsku ligu sa Stromsgodsetom i Vitoriom Guimaraes u kojima je zabilježio četiri pobjede, a nakon toga su u devet susreta zabilježili pet pobjeda, dva poraza i tri remija. Trenutno su u mini krizi budući da su nakon potopa na Nou Campu tri puta remizirali, stoga na teškom gostovanju kod Udinesea žele pobjedu i povratak pobjedničkim navikama. Iako napadački djeluju zastrašujuće s Reyesom, Diegom i Falcaom, njihova je glavna snaga ove sezone obrana. Novi je golman Courtois fenomenalan, a odličan posao radi i četvorka ispred njega. Atletico je u posljednjih dvanaest susreta čak devet puta sačuvao svoju mrežu netaknutom. Gosti također neće igrati u najjačem sastavu budući da Manzanu zbog ozlijeda nedostaju Antonio Lopez, Silvio, Salvio i Arda Turan. Osim njih, u Udine nije otputovao ni golman Sergio Asenjo.

Udinese: (3-5-1-1) Handanovic - Ferronetti, Danilo, Neuton - Basta, Badu, Pinzi, Doubai, Armero – Abdi - Floro Flores

Atletico Madrid: (4-3-1-2) Courtois - Filipe, Godín, Domínguez, Juanfran - Assunçao, Mario, Gabi – Diego - Reyes, Falcao.

BetPlace.net preporučuje:

Iako na prvi pogled susret Udinesea i Atletica djeluje kao prekrasna utakmica u kojoj bi moralo biti mnogo golova, činjenica je da obje momčadi svoje ovosezonske uspjehe ponajprije grade na čvrstim obranama. Handanović i Courtois su definitivno vrhunski vratari i za očekivati je da će biti na razini i na Friuliju. U prilog igranju na manji broj golova ide i podatak da bi na startu utakmice na klupi trebao biti glavni strijelac Udinesea i njihova pokretačka snaga u napadu, Di Natale.

>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više