Gomes: Dvoboj s Arsenalom može biti ključan za Modrićev ostanak


VRATAR Tottenhama Heurelho Gomes izjavio je kako bi utakmica u Premiershipu u srijedu protiv gradskog rivala Arsenala mogla biti presudna za daljnju sudbinu Luke Modrića i Garetha Balea u klubu s White Hart Lanea.


"To je toliko važna utakmica za nas. No, ne smijemo razmišljati o tome da osvojimo jedan bod ili, još gore, da izgubimo utakmicu. Naš cilj mora biti samo jedan - pobjeda! Naš zaostatak za pozicijama koje sljedeće sezone vode u Ligu prvaka nije velik i ako pobijedimo Arsenal, bit ćemo u dobroj poziciji. Očekuje nas i dvoboj s Manchester Cityjem 10. svibnja, to bi, uz ovu utakmicu s Arsenalom, trebale biti naše najvažnije utakmice sezone",rekao je brazilski vratar.

Spursi trenutno za četvrtim Manchester Cityjem zaostaju za tri boda. Prošle sezone je Tottenham upravo preko Manchester Cityja osigurao četvrto mjesto i izlaz u Ligu prvaka, a Gomes priželjkuje sličan scenarij i ove sezone. "Jako je važno da se kvalificiramo u Ligu prvaka, jer znamo da nam neće biti lako zadržati igrače kao što su Luka Modrić i Gareth Bale. No, naš klub je ambiciozan i želi zadržati svoje najbolje igrače. Znam da će uprava učiniti sve da oni i dalje ostanu s nama u sastavu", zaključio je Gomes.

Pročitajte više