Grgić: Mi ne želimo srušiti Markovića, ali imamo svog kandidata

IAKO je Štimac već nekoliko puta najavio rušenje predsjednika HNS-a Vlatka Markovića, predsjednik Hajduka Branko Grgić izjavio je kako to nije istina, već da Mamić želi posvaditi Hajduk i HNS. No, Grgić je dodao kako Hajduk ima svog kandidata za predsjednika HNS-a.

“Istina je da mi želimo na mjestu predsjednika HNS-a svog čovjeka i naš je kandidat Mirko Klarić, ali ne zbog rušenja Markovića” - izjavio je Grgić u intervjuu za Jutarnji list dodajući kako Mamić stvara klimu da Hajduk želi srušiti Markovića, da bi zaradio poene za sebe i Dinamo.
Branko Grgić analizirao je i jesenski dio prvenstva koji je Hajduk završio kao vodeći u HNL-u. Smatra kako je smjena Katalinića bila logična, te da je zadovoljan s novim trenerom Blažom Sliškovićem koji je Hajduk doveo do prvog mjesta HNL-a i imao hrabrosti u igru ubaciti mlade igrače.

“Slišković i Krističević napravili su više nego što smo mogli očekivati, sad nam je prvo mjesto nametnuto kao hipoteka” - komentirao je Grgić rad trenera u Hajduku.

Predsjednik Hajduka zaključio je kako se Hajduk mora, kao i svake godine, boriti za prvaka, no ukoliko to ne bude, neće biti nikakve tragedije.

Izvor fotografije: Jutarnji list

Pročitajte više