Hajduk

Hajduk objavio da je prodao više od 10 tisuća pretplata

Foto: Hajduk.hr

NA SLUŽBENOJ Facebook stranici Hajduka objavljeno je kako je splitski klub danas došao do 10 tisuća pretplata za ovu sezonu, što je za oko 1500 prodanih sezonskih ulaznica više od prošlosezonske brojke, koja je svega nekoliko mjeseci bila rekordna. Iako su Hajdukove pretplate značajno poskupjele, to se nije odrazilo na interes navijača koji u ovoj sezoni uporno podebljavaju rekord. 

Nedvojbeno je da će Poljud i ove sezone biti daleko najbolje posjećen stadion SuperSport HNL-a, a pored rekordnog broja pretplatnika svakodnevno se podebljava i rekord hajdučkog članstva, koje u ovim trenucima broji gotovo 81 tisuću navijača, po čemu je splitski klub u samom europskom vrhu. 

Hajduk je prošle sezone u HNL-u u prosjeku gledalo 12.667 gledatelja, što je novi rekord kojim je popravljen prosjek iz sezone 2017./18., kada je Bijele u prosjeku na domaćim utakmicama pratilo 11.979 gledatelja. Drugo rušenje rekorda gledanosti u četiri godine potvrđuje trend omasovljavanja Hajdukovog navijačkog puka jer je prije 2018. rekord stajao još od kraja devedesetih.

Pročitajte više