HAJDUK OPET BRILJIRAO Gyurcso, Said i Hamza srušili Trenčin

Foto: HNK Hajduk / Robert Matić

HAJDUK je upisao i treću uzastopnu pobjedu na pripremama u Beleku. Nakon pobjeda nad Zürichom (4:1) i Lechom (1:0), u današnjim popodnevnim satima s 4:2 porazio je i Trenčin, šestoplasirani klub slovačkog prvenstva. Pogotke za splitski klub postigli su dvostruki strijelac Gyurcso, Hamza i Said.
 
Splićani su utakmicu započeli u sastavu: Stipica, Hamza, Gyurcso, Kožulj, Šehić, Fomitschow, Jurić, Ismajli, Savvas, Teklić i Kovačević. Meč su propustili Grbić, Tudor, Borja Lopez, Filip i Almeida, kao i Caktaš te Futacs i Carbonieri.
 
 
Hajduk je poveo u 17. minuti prvijencem Gyurcsa poslije ubačaja Fomitschowa. U 43. minuti Trenčin je izjednačio golom Čatakovića s jedanaest metara. 
 
Početak drugog poluvremena obilježilo je Hajdukovo novo vodstvo. Kožulj je u 51. minuti nesebično asistirao Gyurcsu čiji je udarac s petnaestak metara iznova bio nepogrešiv. 
 
Osam minuta kasnije Trenčin je nanovo izjednačio rezultat, a u listu se strijelaca upisao Mance. Ipak, već u 64. minuti Hajduk je golom Hamze poveo i po treći put.  
 
Naposljetku, Said je glavom nakon Bašićeva ubačaja iz kornera postigao gol za konačnih 4:2 i Hajdukov treći pripremni trijumf.
 
Hajduk će se u Turskoj zadržati još četiri dana kako bi okončao posljednji trenažni ciklus središnjeg pripremnog razdoblja. Planirani povratak u Split zakazan je za srijedu u večernjim satima.
 
Već u petak putuje u Gabelu kako bi sudjelovao na Memorijalnom turniru Andrija Anković (2. i 3. veljače). 
 
 

Pročitajte više