Halilhodžić: Neka bude 4:0 za nas

PRIČE trenera uoči velikih utakmica kako će njihova momčad u derbiju dati sve od sebe da pobijedi najljućeg rivala sasvim su normalna stvar. Vahid Halilhodžić danas je u Maksimiru odstupio od te prakse: "Neka bude 4:0 za nas", rekao je trener Dinama pred sutrašnji okršaj s Hajdukom.

"Za razliku od utakmice sa Slaven Belupom, sad imam dobar osjeća, premda imamo gadnih problema s ozljedama", kazao je Vaha i pojasnio situaciju sa Šimom Vrsaljkom: "Jutros je donešena odluka da mora na operaciju trbušnog zida, iako se on oštro protivio. Bili smo prisiljeni poslati ga pod nož jer druga metoda liječenja nije donijela poboljšanje."

"Ovo će ga sigurno spustiti na zemlju", dodao je Halilhodžić koji je pozvao još jednom navijače obaju klubova na Maksimir: "Volio bih da dođe dosta ljudi, i naših i Hajdukovih navijača. Vidite da je svijet skroz poludio, i jedan lijepi sportski događaj će sigurno dobro doći ljudima."

Sammir je nakon duge stanke od prve minute krenuo tek u Vinkovcima od prve minute, a dok će uz Vrsaljka i Bišćan propustiti okršaj sa Splićanima, očekuju se nastupi Badelja i Tonela.

Uz Halilhodžića se u Plavom salonu pojavio i Fatos Beqiraj, udarna igla Modrih, koji je izjavio prije nekoliko dana da bi volio zabiti Hajduku, na što je Hrvoje Vejić odgovorio kako zbog toga danima ne spava.

"Nikad nisam rekao da ću im zabiti, to mi nije na prvom mjestu. Samo da mi slavimo poslije utakmice, pa neka onda Vejić ne bude mogao spavati", u veselom je raspoloženju zaključio Beqiraj.

Pročitajte više