Halilovića spašava Hajdukov kondicijski trener

Foto: Getty Images /  Guliver Image

ALEN HALILOVIĆ danas vrijedi pet milijuna eura, upola manje nego u petak! Razlog? Ne može trčati, a vatru bi trebao ugasiti Mario Tomljanović. Hajdukov i kondicijski trener rukometne reprezentacije pakira stvari i seli privremeno u Hamburg, primarna zadaća bit će mu vratiti zrak u Halilovićeva pluća. Posrnuli dragulj hrvatskog nogometa sakupio je minuta jedva za jednu utakmicu ove sezone, samo 92, a izuzev Sporting Gijóna, po odlasku iz Dinama nije bio u prvom planu kod trenera i sve teže podnosi zahtjeve bundesligaškog nogometa. Loša forma odrazila se na cijenu...



"Dolazak u Njemačku je novi izazov za Alena," kratko je prokomentirao Mario Tomljanović, koji će pokušati podići formu mladog hrvatskog reprezentativca.

Transfermarkt je uoči vikenda izvisio novi cjenik na nogometnoj tržnici, a Haliloviću se cijena prepolovila, novi angažman u Bundesligi pokazuje se kao promašaj, dobiva minute na kapaljku i ne može ući u natjecateljski ritam. Nije odgojen trčati u nazad i to uzima danak najjačoj fazi njegove igre, a to je ofenziva, no kažu kako obrana počinje od napada, pa bi se Tomljanović tome trebao najprije posvetiti, ako želi oživjeti Alenovu karijeru.

Angažman privatnih trenera nije novost u profesionalnom sportu, gotovo svi hrvatski reprezentativci imali su "zlatne ruke" kojima su povjeravali svoje tijelo, ono je ipak oruđe u ovom poslu i bolja briga jamči bolje performanse na terenu i dulji vijek.

Pročitajte više